Over Anadolu-schoonmaak

Anadolu schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het poetsen en onderhouden van industriële panden. Onze klanten zijn actief in een breed gamma van sectoren waaronder grootwarenhuizen, kantoren, winkels, magazijnen, scholen, parkings, enz.

Anadolu-Schoonmaak is een dynamische onderneming die samen met de opdrachtgever op zoek gaat naar de beste oplossing binnen het vooropgestelde budget. Open communicatie en overleg is dan ook ingebakken in onze bedrijfscultuur

Anadolu-Schoonmaak staat garant voor een all-in aanpak gesteund door een sterk team!

U kan rekenen op een adequate oplossing voor elke cleaning-uitdaging.

Onze diensten

Industrële reiniging

Onze ruime ervaring binnen de industriële reiniging zorgt voor een juiste sectorbenadering. Veiligheid, overleg, correcte materiaal en machinekeuze zijn de pijlers waar Anadolu-Schoonmaak niet van afwijkt.

5057857368

Sommige opdrachten vereisen hogedrukbehandeling. Naargelang de opdracht en de ondergrondstructuur zorgen onze opgeleide medewerkers voor een veilige en doordachte oplossing.

9293795810

De wens van de klant staat altijd voorop. Wederom in samenspraak zorgen wij voor een kraaknette werkomgeving. Onder werkomgeving verstaat men kantoren, magazijnen, scholen, ziekenhuizen,..

Referenties

 • "Al meer dan 1 jaar zijn wij klant van Anadolu-schoonmaak en het moet gezegd, wij zijn zeer tevreden met hun niveau van professionaliteit en ervaring. Ik raad hun diensten aan voor iedereen die op zoek is naar een doordachte aanpak van hun schoonmaak-vraagstukken."
  person-01
  Raphael Van Backlé
  Human Resources
 • "Wij waren niet tevreden over onze samenwerking met de vorige cleaningpartner. Toen wij zijn overgeschalekd naar Anadolu-Schoonmaak viel ons onmiddellijk op dat zij dichter bij de klant staan en we hebben het oprechte gevoel dat wij "Tailor-made" benaderd worden."
  person-04
  Rik Meulens
  Zaakvoerder

Onderhoud kantoren

Industriële reiniging

Schoonmaak